3.-7. märts 2008
MENÜÜ | ||
3. - 7. märts 2008.a. | ||
3.märts | Makaronid hakkliha ja paprikaga | 250g |
hiinakapsasalat | 35g | |
kakao, leib, sai | 200/30/20g | |
4.märts | Kodune rassolnik | 250g |
kliisarveke singikreemi ja värske kurgiga | 1tk | |
leib, sai | 30/20g | |
5.märts | Heeringakaste, keedetud kartul | 110/150g |
salat | 35 g | |
tee, leib, sai | 200/30/20 g | |
6.märts | Värskekapsasupp kanaga | 250 g |
jõhvikakissell vahukoorega | 150/20g | |
leib, sai | 30/20 g | |
7.märts | Ahjukartul suitsuvorstiga | 270g |
peedisalat marin. kurgiga | 40g | |
morss, leib, sai | 200/30/20 g | |
PIKAPÄEVA MENÜÜ | ||
3.märts | Lihakaste köögiviljadega | 125g |
keedetud kartul, värskekapsasalat | 150/35g | |
tee, leib, sai | 200/30/20g | |
4.märts | Kalapulgad, keedetud riis | 2tk/150g |
hapukoorekaste, porgandisalat | 50/35g | |
leib, sai, morss | 30/20/200 g | |
5.märts | Kartuli-riisisupp | 250 g |
kirsikompott vahukoorega | 150/20g | |
leib, sai | 30/20g | |
6.märts | Singi-hapukoorekaste, kartulipuder | 125/150 g |
kapsa-porgandisalat | 35 g | |
leib, sai, kakao | 30/20/200g | |
7.märts | Peedisupp | 250 g |
võileib juustuga, leib | 1 tk/30g | |
puuvili | 1tk |