31.märts - 4.aprill
MENÜÜ | ||
31.märts - 4.aprill 2008.a. | ||
31.märts | Oa-suitsuvorstiroog makaronidega | 270g |
kakao, leib, sai | 200/30/20g | |
1. aprill | Kodune rassolnik | 250g |
mannavaht piimaga | 120/80g | |
leib, sai | 30/20g | |
2. aprill | Lihakaste köögiviljadega, keedetud tatar | 125/150 g |
porgandisalat | 35 g | |
morss, leib, sai | 200/30/20 g | |
3. aprill | Kana-klimbisupp | 250 g |
marjakissell vahukoorega | 150/20g | |
leib, sai | 30/20 g | |
4. aprill | Ühepajatoit sealihaga | 270g |
tee, leib, sai | 200/30/20g | |
puuvili | 1tk | |
PIKAPÄEVA MENÜÜ | ||
31.märts | Kalapulgad, keedetud riis | 2tk/150g |
tatarikaste, porgandisalat | 50/35g | |
tee, leib, sai | 200/30/20g | |
1.aprill | Hakklihakaste, keedetud kartul | 150/150g |
salat | 35g | |
leib, sai, kakao | 30/20/200 g | |
2.aprill | Kartuli-makaronisupp | 250 g |
marjatarretis vahukoorega | 150/20g | |
leib, sai | 30/20g | |
3.aprill | Kurzeme strogonov, kartulipuder | 125/150 g |
kapsa-porgandisalat | 35 g | |
leib, sai, morss | 30/20/200g | |
4.aprill | Peedisupp | 250g |
kakaokissell keedisega | 150/20g | |
leib, sai | 30/20g |